Här är profilerna som presenterar United We Stream Sthlm

I morgon, lördag den 6 juni klockan 10.00, inleds den dygnslånga musikfestivalen United We Stream Sthlm. Från åtta olika platser i Stockholm livesänds konserter och dj-set för att stötta Stockholms nattliv. Varje plats presenteras av profiler som i samarbete med United We Stream Sthlm stöttar Stockholms nattliv. 

Den prisbelönta serie-entreprenören och författaren Siduri Poli som inviger sändningen som börjar på Hosoi klockan 10.00. Årets Supertalang och Årets Digitala Inspiratör är bland annat medgrundare till en av Sveriges största och viktigaste entreprenörshub, Changers Hub, med syfte att demokratisera framgång och möjliggöra för unga i ytterstadsområden att förverkliga sina startup-idéer. I dag driver Siduri flertalet företag och initiativ, med målet att skapa en bättre värld med tech, kreativitet och samhällsförändring. 

På Södra Teatern (13.00–16.00) är det årets Bellmanpristagare Thomas Gylling som inviger. Programledaren, DJ:n, arrangören och tv-producenten Thomas Gylling har hyllats för bland annat folkfestfirandet av nationaldagen vid Smedsuddsbadet på Kungsholmen och har levererat det tropiska klubbkonceptet Mosquito & Barracuda i över tio år. 

Livesändningen från Trädgården (16.00–20.00) presenteras i samarbete med den ideella organisationen Nattskiftet av nattkompisarna Malin Ström & Tove Scharin Beckman. Nattskiftets nattkompisar är också delaktiga i United We Stream Sthlm som moderatorer i de digitala kanalerna för att svara på frågor och skapa trygghet i kommentarsfälten. Några kommer även vara på plats under dygnet för att arrangörer, artister och andra inblandade ska känna sig trygga. Nattskiftet arbete stöttas av United We Stream Sthlm och får en del av de insamlade pengarna. Läs mer om samarbetet med Nattskiftet här. 

Från stadshustornet, lagom till solnedgången, inleder Stockholms kultur- och stadsmiljöborgarråd Jonas Naddebo (C) livesändningen där MapeiSara Parkman och FATTY medverkar. Jonas Naddebo vill att Stockholm ska vara en ren, grön, skön, trygg, levande och rolig stad och har stöttat initiativet United We Stream Sthlm sedan starten. 

Den elektroniska dansfestivalen Department i Förbindelsehallen (22.00–02.00) inleds av den välkända entreprenören och aktivisten Ishtar Touailat. Hennes företagande har hyllats både nationellt och internationellt och med sitt inflytande arbetar hon för rättvisa och lika möjligheter för alla. 

Nattens livesändning med klubbkonceptet New Hours (02.00–06.00) presenteras av Kamohelo Khoaripe från elektrokvartetten Off The Meds. Kamohelo Khoaripe har spelat över hela Skandinavien, både med Off The Meds och som Michael Dangerous. Förra året ledde han Boiler Room Stockholm. 

Hammarbybackens livesändning med bland annat Jireel inleds med producenten och kommunikatören på Konsthall C Samuel Girma. Han är medgrundare till den antirasistiska, feministiska och separatistiska plattformen Black Queers Sweden och brinner för en avkoloniserad och feministisk konst- och kultursektor.

Livesändningen sista och avslutande plats i Nackareservatet presenteras av Johanna Beckman, en av initiativtagarna till United We Stream Sthlm och kreativ chef på Trädgården. 

Lineup United We Stream Sthlm 24 h 6-7 juni

Hosoi 10.00–13.00:
Presentatör: Siduri Poli
Hanna Makowsky
Ikiz & Rydh
Selected Works: The Durutti Column
Roger Rönning (live)

Södra Teatern 13.00–16.00:
Presentatör: Thomas Gylling
Mosquito & Barracuda med Thomas Gylling, Erica Gylling och Eric Malm
Ladieslovehiphop 
BLENDA

Trädgården 16.00–20.00: 
Presentatör: Nattkompisarna Malin Ström & Tove Scharin Beckman Nattkompisarna (Nattskiftet) 
Axel Boman 
Bella Boo
Dorisburg
Johanna Schneider

Stadshuset 20.00–22.00:
Presentatör: Jonas Naddebo (C)
Sara Parkman
Mapei
FATTY

Department at Förbindelsehallen 22.00–02.00: 
Presentatör: Ishtar Touailat
Kornél Kovács
La Fleur
Harald Björk
Mr Tophat
Molø

New Hours 02.00–06.00:
Presentatör: Kamohelo Khoaripe
Bella Sarris & Martin Kling
Dj Majkel
DJ Speedway
Jessie Granqvist & Damien Eie
Videokonst: Video Kling From Sweden

Hammarbybacken 03.30–05.00:
Presentatör: Samuel Girma
Jireel
Prescott & Dr Echoe

Skogen 06.00–10.00:
Presentatör: Johanna Beckman
Imaginary Hair feat. Frangie
Beniwasta
PLX Freakzone